MATRIARKKA
VARUSTEVUOKRAUS

YHDISTYKSILLE

Matriarkan syntyhistoria on juurikin yhdistysten tukemisessa. Kaikkien yhteinen etu on, että airsoft-harrastusta on helppoa kokeilla Suomessa ja siihen pääsee tutustumaan kaikkialla.
Siksi me haluamme mahdollistaa varustevuokraamisen jokaiselle yhdistykselle.
Olipa tarve yksittäinen tai pidempiaikainen me autamme.

VARUSTEVUOKRAUS

Lyhytaikainen vuokraus

Lajikokeilutapahtuma, polttariporukka kyselee varusteita... yksittäisiä tarpeita varustepaketeille tulee aina silloin tällöin. Kysy lyhytaikaisia varustevuokria. 

VARUSTEVUOKRAUS

Pitkäaikaisvuokraus

Varusteita ei kannata lähettää edestakas jos halutaan varustevuokraus pitää yllä koko kauden ajan. Tällöin pitkäaikaisvuokraus on paras vaihtoehto.

VARUSTEVUOKRAUS

Ohjeet vuokraamiseen

Vaikket Matriarkan vuokrakalustoa käyttäisikään on meidän yhteinen etu, että vuokraaminen tehdään reilusti, ehjillä, ajanmukaisilla sekä puhtailla varusteilla. Katso täältä ohjeet miten onnistut varustevuokrauksessa.

Lyhytaikainen vuokraus

Polttariporukka, tyhy-päivät, lajikokeilutapahtuma tulossa ja varusteita tarvitaan aimo nippu. Yhdistyksen sisältä löydetään joitakin vuokravarusteita, mutta ne ovat kaikki aivan erilaisia käyttää.

Matriarkan vuokravarusteilla saatte täydennystä omaan arsenaaliinne ja voitte järjestää hyvillä mielin tapahtumia.

Varustevuokraaminen on hyvä tapa tehdä pientä tasaista tuloa yhdistykselle. Ilman tuloja ei yksikään yhdistys toimi ja kehitys on hankalaa. Yhdistyksille hinnat ovat aina edullisempia!

Varustepakettiin kuuluu replika, akku, hicap-lipas, biokuulat, maski ja kuljetuskassi.

Toimitus Turun seudulle tai muuten sovitusti.

Pitkäaikaisvuokraus

Ei varusteita kannata lähettää edestakaisin, jos niitä menee joka viikonloppu. Järkevintä onkin katsoa kokonaiskuvaa ja pohtia olisiko vuodeksi tai kesäkaudeksi kannattvaai ottaa vuokravarusteet ja hoitaa niitä itse.

Tämä on edullisempaa ja kuormittaa ympäristöä myös vähemmän kun tavaraa ei tarvitse lähetellä edestakaisin.

Pitkäisaikaisvuokrauksen kylkeen voi ottaa myös lyhytaikaisella vuokralla lisävarustesettejä. Nerokasta!

Kysy yhdistyshintaa!